Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Γίνε μέλος στο Δίκτυο Ανατολικής Αττικής και πρόσφερε στον τόπο σου!

Αγαπητοί Φίλοι μας, η κοινότητα Δι.Αν.Α (http://www.an-attiki.gr/diana/ ), δημιουργήθηκε με γνώμονα, να προσφέρει στην τοπική κοινωνία…. υιοθετώντας το ρητό: «Ισχύς εν τη ενώσει!!!»
Τα μέλη μας είναι άτομα που αγαπούν τον τόπο, ενδιαφέρονται για τα προβλήματα του, ενημερώνουν τα υπόλοιπα μέλη, γνωρίζονται μεταξύ των, προσκαλούν τους φίλους τους να μετέχουν!!!...


Μοιράζονται με φίλους φωτογραφίες, μηνύματα, τους προσκαλούν σε εκδηλώσεις που συμμετέχουν ή ενημερώνονται, σε ομάδες και γενικά σκέψεις και προβληματισμούς που θέλουν να μοιραστούν!!!
Έχουμε αποφύγει εφαρμογές όπως τα παιχνίδια, πιστεύοντας καλοπροαίρετα ότι χωρίς αυτά, μπορούν να γίνουν άλλα χρήσιμα πράγματα, όπως ιστολόγια των μελών, συζητήσεις στον χώρο συζητήσεων, αρθρογραφίες ή τοπικά ρεπορτάζ, πράγματα που δηλώνουν ότι αυτή η κοινότητα με τα μέλη της, μπορεί και θέλει κάτι καλύτερο για τον τόπο αυτό!!!
Προβάλουμε κάθε τοπικό σύνδεσμο, ενσωματώσαμε κάθε γνωστή τοπική εφημερίδα και γενικά προσπαθούμε να προβάλουμε κάθε τι χρήσιμο, από τον τόπο. Εσείς που θεωρείτε χρήσιμη αυτή την προσπάθεια, δεν έχετε παρά να γίνετε μέλη μας, μέλη της δικής σας τοπικής κοινότητος.Για την εγγραφή σας, ακολουθήστε τον σύνδεσμοhttp://www.an-attiki.gr/diana/component/user/?task=register 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτάσεις Για Εσένα

Blogger Widgets