Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Το 1o 3Β Basket Camp


3b_basket2Ο Μάνος Μανουσέλης και ο Μπάμπης Σκουζής με τη συνεργασία έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών όπως ο Φώτης Μαρκαντωνάτος, ο Στέφανος Τριαντάφυλλος κι η Πέπη Βαλέτα σας προσκαλούν σε μια αξέχαστη εβδομάδα γεμάτη καλάθια και ενθουσιασμό από τις 15 ως τι 22 Ιουνίου στις καταπράσινες εγκαταστάσεις του Δήμου Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης στο Καβούρι.
Σκοπός αυτού του καλοκαιρινού προγράμματος είναι...
οι νεαροί αθλητές να διασκεδάσουν, αλλά ταυτόχρονα να γνωρίσουν τις βασικές αρχές του μπάσκετ, να βελτιώσουν τις ατομικές και ομαδικές τους δεξιότητες με τρόπο ευχάριστο και δημιουργικό, να αναπτύξουν σημαντικές αξίες όπως η ομαδικότητα, η αρχική ικανότητα, το σεβασμό στους κανόνες και την αυτοεκτίμηση, να μεταγγισθούν με την αγάπη μας για το μπάσκετ και τον αθλητισμό, να μάθουν πως συμπεριφέρεται ο σωστός μπασκετμπολίστας και πάνω από όλα να διασκεδάσουν.
3b_basket
3b_basket1








Για να επιτευχθεί αυτό, οι διοργανωτές θα φέρουν στο camp μεγάλες προσωπικότητες του αθλήματος, παίκτες και προπονητές. Τα παιδιά έχουν ανάγκη από πρότυπα και είναι πιο εύκολο να τα ακολουθήσουν αν τα γνωρίσουν από κοντά.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Βούλας - Βάρης - Βουλιαγμένης στο Καβούρι, οι οποίες είναι ιδανικές για την εποχή. Τα ανακαινισμένα γήπεδα του μπάσκετ είναι μες στο πράσινο και κάτω από τα δέντρα, συνθέτοντας ένα φυσικό περιβάλλον όπου οι νεαροί αθλητές θα βγάλουν όλο τον ενθουσιασμό και την ενέργεια που θα χαρακτηρίζει το 1o 3B-Basketball Camp.
Το 1o 3B-Basketball Camp έχει ως στόχο το κάθε παιδί:
  • Να αγαπήσει το μπάσκετ 
  • Να γίνει καλύτερος παίκτης σε ότι αφορά τα βασικά του παιχνιδιού
  • Να μάθει τι θα πρέπει να κάνει για να συνεχίσει να βελτιώνεται
  • Να διασκεδάσει τις μέρες που θα περάσει στο camp 
  • Να μάθει να απολαμβάνει το παιχνίδι στην άμυνα και στην επίθεση.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 8961 514 ή στο email skouzis4@hotmai.com

Πηγή: alkyonida-news.gr

4 σχόλια:

  1. ΚΑΛΑ Ο ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ;
    ΠΑΛΙ ΝΟΥΦΑΡΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΚΑΣΙΔΟΚΩΣΤΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΡΕΛΟΥΣ.ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΕΙ ΜΕ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΘΡΕΦΤΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΟ-ΜΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βάρη Βουλιαγμένη15 Ιουνίου 2011 στις 12:07 π.μ.

    Παρακαλώ μην γράφετε με γκρίνγκλισχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προτάσεις Για Εσένα

Blogger Widgets