Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Αίτημα για επικαιροποιημένη απόφαση για την αποδέσμευση του Χερώματος Βάρης


Αξιότιμε κε ∆ήμαρχε,
 
Μετά τις διαφαινόμενες δυσμενείς εξελίξεις για την περιοχή μας, από την πρόθεση της Υπουργού ΠΕΚΑ για την προώθηση στον Πρόεδρο της ∆ημοκρατίας προς υπογραφή του Π.∆. για την προστασία του ορεινού όγκου του Υμηττού (αγνοώντας παντελώς τις δικαιολογημένες αντιρρήσεις μας), αιτούμαστε... να τεθεί το θέμα προς συζήτηση στο νέο ∆ημοτικό Συμβούλιο που προέκυψε από τις εκλογές του 2010, για τη λήψη επικαιροποιημένης απόφασης περί ικανοποίησης του δικαίου αιτήματός μας που είναι:
Η αποδέσμευση από τη Β’ ζώνη προστασίας Υμηττού, καθώς και η ένταξη της περιοχής μας στον υπόλοιπο πολεοδομικό ιστό του ∆ήμου μας.
 
Να σας υπενθυμίσουμε ότι το ∆ημοτικό Συμβούλιο του πρώην ∆ήμου Βάρης είχε πάρει στο πρόσφατο παρελθόν ομόφωνη απόφαση για το δίκαιο του αιτήματός μας, την οποία και είχε αποστείλει στο ΥΠΕΚΑ, χωρίς δυστυχώς ανταπόκριση.

Σας ενημερώνουμε ότι, μετά από πρωτοβουλίες και κινήσεις του Συλλόγου μας, υπήρξε θετική ανταπόκριση εκ μέρους βουλευτών όλων των παρατάξεων του Κοινοβουλίου, που εκφράστηκε με τη μορφή κατάθεσης πρόσφατων σχετικών επερωτήσεων.
 
Επειδή πιστεύουμε ότι η συγκυρία είναι αυτή τη στιγμή η πλέον κρίσιμη, αλλά και κατάλληλη ταυτόχρονα, θα σας παρακαλούσαμε να προωθήσετε άμεσα το αίτημά μας, επιδιώκοντας ομόφωνη απόφαση του ∆ημοτικού Συμβουλίου επειδή το αίτημά μας είναι δίκαιο, καθώς και την αποστολή της, στη συνέχεια, στο ΥΠΕΚΑ.
Αν και είμαστε σίγουροι ότι γνωρίζετε καλά το θέμα μας, εμείς σας επισυνάπτουμε σύντομο ιστορικό για την περιοχή μας καθώς επίσης και το ψήφισμα διαμαρτυρίας που προσφάτως αποστείλαμε στην Υπουργό ΠΕΚΑ και το οποίο σας κοινοποιήσαμε.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων πολύ και είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση και για ό,τι άλλο μας χρειαστείτε.
«ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΧΕΡΩΜΑΤΟΣ ΒΑΡΗΣ ‘Ο ΝΥΜΦΟΛΗΠΤΟΣ’»

Πηγή: alkyonida-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτάσεις Για Εσένα

Blogger Widgets