Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Γρηγόρης Κωνσταντέλλος: "Δεν ήταν νοικοκυρεμένος Δήμος η Βουλιαγμένη"

Ως δραματικό χαρακτήρισε ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος το γεγονός ότι ο Προϋπολογισμός συζητείται στις 23 Μαΐου με αποτέλεσμα να υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Δήμο, όταν άλλοι "Καλλικρατικοί" δήμοι τον ψήφισαν έγκαιρα.
Ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης συνέχισε λέγοντας ότι δεν είναι δυνατόν να ζητάει ο Δήμαρχος συναίνεση όταν... σε κάθε του ομιλία λοιδορεί ότι έχει γίνει στους δήμους Βάρης και Βούλας κατά το παρελθόν.
Για την ουσία των οικονομικών στοιχείων του νέου Δήμου, ο κ. Κωνσταντέλλος παρουσίασε στο σώμα αναλυτικό απολογισμό των τριών υπό συνένωση δήμων, εργασία που όπως τόνισε, θα ήθελε να την είχαν κάνει οι υπηρεσίες του Δήμου, και όχι η παράταξή του.
Μέσα από τα στοιχεία που παρουσίασε ο κ. Κωνσταντέλλος, τα οποία δεσμεύτηκε να τα δώσει στη δημοσιότητα, αναδομήθηκε σε μεγάλο βαθμό ο ισχυρισμός της "καμμένης γης" που ισχυρίζεται ο Δήμαρχος ότι παρέλαβε, και μάλιστα προκύπτει από αρκετούς οικονομικούς δείκτες ότι η Βουλιαγμένη ήταν στη χειρότερη οικονομικά κατάσταση μεταξύ των τριών δήμων.
Ο επικεφαλής της μειοψηφίας του Δήμου κατέληξε, με μια σειρά από επιχειρήματα, ότι η εικόνα της Βουλιαγμένης, σε καμία περίπτωση δεν παρουσιάζει την εικόνα του νοικοκυρεμένου Δήμου.
Η συνέχεια θα δοθεί σε συνέντευξη τύπου που έχει προαναγγείλει ο κ. Κωνσταντέλλος μέσα στην εβδομάδα.

Πηγή: triavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτάσεις Για Εσένα

Blogger Widgets