Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Αυλαία για το θέμα του ποδηλατόδρομου στη Βουλα


Έπεσε τελικά η αυλαία για το θέμα του "ποδηλατόδρομου" στη Δημοτική ενότητα της Βούλας.
Στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δ.Σ. Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης πολύς λόγος έγινε για το πόσο...
άσχημα έχει σχεδιασθεί το έργο αυτό, πόσα λάθη έχουν γίνει στο παρελθόν και πώς αναγκαστικά θα πρέπει το έργο αυτό να υλοποιηθεί. Διαφορετικά, οι οικονομικές συνέπειες για τον ίδιο το Δήμο θα είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικές.
Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης συνεδρίασης και της παρουσίασης του θέματος, η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Τσιριγώτη αναφέρθηκε στην έλλειψη μελέτης εφαρμογής αλλά και στην προχειρότητά με την οποία λήφθηκε η οποιαδήποτε απόφαση από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή για την υλοποίηση και δημοπράτηση του εν λόγω έργου.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης και συμπολίτευσης αφού ενημερώθηκαν εκτενώς, προχώρησαν σε σχετική ψηφοφορία και λήφθηκε απόφαση περί παράτασης εκτέλεσης του έργου κατά 250 ημέρες.
PIC_0312Στην 9η Συνεδρίαση του Δ.Σ. ο κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος προς διευκρίνηση των όσων ειπώθηκαν στην προηγούμενη συνεδρίαση για τις λανθασμένες αποφάσεις και εσφαλμένες κινήσεις της τότε Δημοτικής Αρχής στο θέμα αυτό, πραγματοποίησε την ακόλουθη δήλωση επικαλόμενος τα πρακτικά αλλά και τα αντίστοιχα έγγραφα / αποφάσεις των τότε συνεδριάσεων.
Βασιζόμενος στα έγγραφα αυτά, ο κος Κωνσταντέλλος αναφέρθηκε στις ευθύνες πρώην δημοτικών συμβούλων που ψήφισαν τις σχετικές αποφάσεις για τον ποδηλατόδρομο και μετέχουν στη σημερινή διοίκηση του Δήμου.
Ο Δήμαρχος όμως δεν επέτρεψε να κυλήσει το θέμα επί προσωπικού επιπέδου, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο Δήμος έχει μια συνέχεια και η Δημοτική Αρχή θα πρέπει να σεβαστεί και να μην παρεκκλίνει από τις αποφάσεις του παρελθόντος.
Πηγή: alkyonida-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτάσεις Για Εσένα

Blogger Widgets