Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Τσίρκο Μέσα στο νερό [Ενημέρωση Ανάρτησης]




Το Circo Acquatico έρχεται στην παραλία Αλίμου. Είναι το νέο τσίρκο μέσα στο νερό!
Θα βρίσκεται από Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου δίπλα στο Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου. Καθημερινά θα έχει 2 παραστάσεις 19:00 και 21:00. Την Κυριακή 3 παραστάσεις 11:30, 17:30 και 20:00.


Δείτε το Βίντεο!


Για πληροφορίες…
καλέστε: 690 9434311






7 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν να γνωρίζετε οτι δε θα δείτε ζωάκια αλλά ΜΟΝΟ ακροβάτες και κλόουν μεταμφιεσμένους σε ζώα της θάλασσας. Το video αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό αυτών που θα δείτε. Όχι πως δεν μας άρεσε η παράσταση αλλά περιμέναμε να δούμε θαλάσσια ζώα, κρίνοντας απο το βιντεάκι πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι το βίντεο με το οποίο διαφημίζεται το συγκεκριμένο τσίρκο, Δεν έχω άλλα στοιχεία για την συγκεκριμένη παράσταση, Ευχαριστώ για την πληροφόρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το συγκεκριμενο βιντεο δεν προερχεται απο το τσιρκο που βρισκεται στον Αλιμο,αλλα απο αλλο τσιρκο acquatico.Υπαρχουν 3-4 του ειδους στην Ιταλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν έχετε πάει, μπορειτε να μας πείτε που κυμαίνονται οι τιμές των εισιτηρίων???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 12-15 ευρώ για τα παιδιά, 20-25 ευρώ για τους ενήλικες, 5 ευρώ για φωτογραφία με τον μπομπ στο σφουγγαράκι, όντως δεν έχει καθόλου ζωα, ειναι μεταμφιεσμένοι οι ακροβάτες. Κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, αλλά με τσουχτερή τιμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξερετε μηπως μεχρι ποτε ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προτάσεις Για Εσένα

Blogger Widgets