Τρίτη 17 Μαΐου 2011

Τέλος εποχής για τον Κουτάλα;

Την απομάκρυνση του, γνωστού σε όλους μας, περιπτέρου στην παραλιακή, τον αποκαλούμενο "κουτάλα", πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Δήμαρχος, επικαλούμενος λόγους ασφαλείας αφού, όπως είπε έχει σταθεί αιτία εκατοντάδων ατυχημάτων.

Εκ μέρους του ιδιοκτήτη του περιπτέρου, τοποθετήθηκε ο δικηγόρος, κ. Μάκης Φιλόπουλος.
Ο κ. Φιλόπουλος διευκρίνισε ότι...
η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου δέχεται τη θέση που είχε προτείνει αρχικά ο Δήμαρχος, δίπλα στο ξενοδοχείο "Ντιβάνι", και όχι τη θέση που προτείνετε σήμερα η οποία είναι στην αρχή της οδού Ακτής.
Ο κ. Φιλόπουλος στη συνέχεια επισήμανε ότι από πουθενά δεν προκύπτει ότι το περίπτερο έχει προκαλέσει έστω και ένα ατύχημα, στα 50 χρόνια λειτουργίας του.
Παρ΄ολα αυτά, ενημέρωσε το σώμα ότι η ιδιοκτήτρια του περιπτέρου θα συναινούσε σε μια μετατόπιση του περιπτέρου εφ' όσον η νέα τοποθεσία πληρεί τις προδιαγραφές του νόμου, γεγονός που δεν συμβαίνει στην προκειμένη περίπτωση.
Ο κ. Κωνσταντέλλος πρότεινε στο Δημοτικό Συμβούλιο, αφού υπάρχει πρόταση κοινής αποδοχής, να κινηθεί σ' αυτή την κατεύθυνση το Δημοτικό Συμβούλιο και να μετατοπίσει το περίπτερο στον χώρο έξω από το ξενοδοχείο "¨Ντιβάνι", όπως είχε προτείνει αρχικά ο Δήμαρχος.
Στην ίδια κατεύθυνση κινήθηκε στην ίδια κατεύθυνση, προτείνοντας να βρεθεί λύση κοινής αποδοχής.
Μετά το πέρας της συζήτησης, ο κ. Κωνσταντέλλος κάλεσε το Δήμαρχο να γεφυρώσει τη διαφορά και να συναινέσει στη λύση κοινής αποδοχής, αλλά ο Δήμαρχος δεν έκανε αποδεκτή την πρόταση.
Τελικά η πρόταση του Δημάρχου ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία, με πολλές αντιρρήσεις όμως ως προς την τοποθεσία που προτάθηκε.
Όλα δείχνουν λοιπόν ότι το θέμα θα λυθεί στα δικαστήρια.

Πηγή: triavita.gr

2 σχόλια:

  1. O κυρ Δήμαρχος στραβά ξυπνάει και την πληρώνει ο κοσμάκης που τίμια βγάζει το ψωμί του. Εγώ κανένα ατύχημα δεν εχω δεί να γίνεται λόγω του κουτάλα κι ούτε εχω ακούσει ποτέ κάτι τέτοιο. Αν καταφέρει λοιπόν ο Δήμαρχος να αποδείξει το αντίθετο μιας και μιλάει για ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ατυχήματα (στον ύπνο του τα'δε?) τότε βλέπουμε. Μέχρι όμως να γίνει αυτό, είναι σιχαμένος δικτατοράκος.

    -Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..ημουνα μικρο παιδι στο πισω καθισμα,οταν ο πατερας μου σταματουσε κ επαιρνε καλουδια για μας κ τσιγαρα...περασαν τα χρονια..ηταν κατι σαν τσιρκο του δρομου..σαν μαγικο συμβαν..50αρισα κ με λυπη ακουω το γεγονος..Λυπαμαι Αληθινα! ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προτάσεις Για Εσένα

Blogger Widgets