Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Αγανάκτισαν και στη Βούλα!

sigentrosi3


Εντύπωση προκάλεσε ο κόσμος που συγκεντρώθηκε την Πέμπτη -10/06 - το απόγευμα χωρίς κανέναν ιδιαίτερο προγραμματισμό - στην πλατεία της Βούλας, με κεντρικό σύνθημα «ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΤΩΡΑ!» από τις κινήσεις πολιτών της περιοχής.
To κεντρικό σύνθημα αφορούσε στην...
έξοδο από το "Μνημόνιου" και στην αναδιάρθρωση του πολιτικού συστήματος. Οι "αγανακτισμένοι" της Βαρης, Βούλας, Βουλιαγμένης εξέφρασαν τις απόψεις τους, συζήτησαν μεταξύ τους και έδωσαν ραντεβού για την ερχόμενη Πέμπτη - σε πιο οργανωμένη μορφή αυτή τη φορά.
Το στοιχείο που μας προκάλεσε ιδιαίτερη έκπληξη ήταν η συμμετοχή των κατοίκων στην εκδήλωση, από την άποψη ότι αρκετοί ήταν αυτοί που ζήτησαν το μικρόφωνο για να εκφράσουν το δικό τους προβληματισμό, άποψη, πρόταση χωρίς να κρύβονται αλλά και χωρίς να εκπροσωπούν κάποια συγκεκριμένο πολιτικό κίνημα.
sigentrosi1
Η συγκέντρωση αυτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια υλοποίησης μιας ιδέας για επέκταση της συγκέντρωσης που γίνεται καθημερινά στο κέντρο της Αθήνας και στους άλλους Δήμους του λεκανοπεδίου, αλλά και της περιφέρειας.
sigentrosi2
Παρόντες στην εκδήλωση αναμεσα στους κατοίκους της περιοχής διακρίναμε και δημοτικούς συμβούλους, πολίτες που ασχολούνται με τα κοινά, τον αθλητισμό, κ.α.
Πηγή: alkyonida-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτάσεις Για Εσένα

Blogger Widgets