Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Οι εργαζόμενοι στηρίζουν το Δήμο των "3Β"


Την ώρα που η ΠΟΕ - ΟΤΑ σχεδιάζει απεργιακές κινητοποιήσεις ενάντια στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση με καταλήψεις και αποχές από τα λειτουργικά τους καθήκοντα και καταλήψεις των δημαρχιακών χώρων, οι εργαζόμενοι του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκφράζουν την αμέριστη υποστήριξη τους στη Δημοτική Αρχή μέσω του αντίστοιχου συλλόγου τους.
Σε σχετική μας ερώτηση μάλιστα στον κ. Παναγόπουλο - Πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης - για το αν θα μετέχουν ως Σύλλογος στις προαναφερθείσες κινητοποιήσεις μας διαβεβαίωσε ότι "οι υπάλληλοι του Δήμου μας δεν έχουν πρόβλημα πληρωμής του μισθού τους και δεν υπάρχει λόγος για τέτοιου είδους κινητοποιήσεις".
Ταυτόχρονα με σχετική του ανακοίνωση ο Σύλλογος Εργαζομένων Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εκφράζει και δημόσια "ευχαριστώ" στη Δημοτική Αρχή και συμβούλους της για τη συμμετοχή τους στις εκστρατείες εθελοντικού καθαρισμού που διοργανώνουν στις διάφορες ενότητες του Δήμου μας (σύνδεσμος σε alkyonida-news.gr).
Σας παραθέτουμε την ανακοίνωση του Συλλόγου:…

"Ευχαριστούμε τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και συγκεκριμένα τους κ.κ.


  • Δημήτριο Δαβάκη Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών

  • Γεωργία Μαρτίνου Αντιδήμαρχο Καθαριότητας και Πρασίνου

  • Παναγιώτης Σκουζή Δημοτικό Σύμβουλο

  • Ωσάννα – Νανά Κάραγιαν Δημοτική Σύμβουλο

  • Λυδία Αργυροπούλου Δημοτική Σύμβουλο 

  • Μαρία Σίνα- Χόβρη Δημοτική Σύμβουλο
  • Αλεξάνδρα Κάρτσωνα Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Δημοτικής Ενότητας Βούλας. 


  • Τον κ. Ραφαήλ Κάραγιαν Ειδικό Σύμβουλο Δημάρχου σε θέματα περιβάλλοντος, καθώς και όλους όσους συμμετείχαν στο κάλεσμα του Συλλόγου των Υπαλλήλων Δήμου Βούλας για τον εθελοντικό καθαρισμό του Δήμου μας που έγινε στις 24 Σεπτεμβρίου 2011.

Η κινησή μας αυτή θα επαναληφθεί στις 22 Oκτωβρίου 2011 ημέρα Σάββατο και ώρα 09.00.
Τόπος συγκέντρωσης: Tέρμα Λεωφορείων - Παραλία Βάρκιζας απέναντι από το "Υαbanaki".
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμμετοχή σας.
OΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ "Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ".


ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ



      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                          Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Κ Ι.  ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ                   Μ. ΣΚΕΝΤΟΥ



2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ!!!! "οι υπάλληλοι του Δήμου μας δεν έχουν πρόβλημα πληρωμής του μισθού τους και δεν υπάρχει λόγος για τέτοιου είδους κινητοποιήσεις". ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΜΗ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΣΑΣ, ΑΠ' ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΗ... ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΟΥ. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι φαίνεται ξεκάθαρα πως το άρθρο είναι αναδημοσιευμένο από άλλη ιστοσελίδα η οποία αναγράφεται και ως πηγή. Παρ' όλα αυτά, ποτέ δεν αρνηθήκαμε στους αναγνώστες μας και συμπολίτες μας να εκφράσουν την δική τους άποψη για θέματα της περιοχής μας. Όποιος διαφωνεί με κάποια ανάρτηση μπορεί να σχολιάσει ή να στείλει ένα άρθρο σε απάντηση.
    Η στάση μας είναι ουδέτερη και βασικός μας στόχος είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προτάσεις Για Εσένα

Blogger Widgets