Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Όαση στην έρημο το Πινγκ – Πονγκ της Βούλας


Ο Άρης Βούλας μας έστειλε το παρακάτω δελτίο τύπου:

Ενώ το επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης έπρεπε να έχει ξεκινήσει από τις 17 Σεπτεμβρίου,  εν τούτοις μέχρι και σήμερα οι αγώνες  έχουν ανασταλεί, για οικονομικούς λόγους, όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας. …
Βέβαια, είναι απορίας άξιο,  γιατί δεν διεξάγεται το εσωτερικό αγωνιστικό πρόγραμμα, τουλάχιστον για την Αττική, αφού από την Β! εθνική κατηγορία και για τις παρακάτω κατηγορίες τα έξοδα είναι ΜΗΔΕΝΙΚΑ!!!   Ταυτόχρονα λάβαμε μέρος στο Ευρωπαϊκό  πρωτάθλημα με αποστολή αθλητών, αθλητριών, προπονητών και παραγόντων που ξεπέρασαν τον αριθμό 10 !!!
Κάτω απ’ αυτές τις συνθήκες και προκειμένου να διατηρηθεί το Πινγκ-Πονγκ στη ζωή, τα Σωματεία της Βούλας αποφάσισαν και διεξάγουν φιλικούς αγώνες ιδίως για τις μικρές κατηγορίες αθλητών και αθλητριών.
Έτσι το Σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκαν φιλικοί ατομικοί αγώνες Παμπαίδων – Παίδων -Παγκορασίδων – Κορασίδων στους οποίους έλαβαν μέρος συνολικά 112 αθλητές και αθλήτριες.
Δεν θα αναφερθούμε στους νικητές και τις νικήτριες γιατί ο πρώτιστος σκοπός των αγώνων αυτών  ήταν η συμμετοχή και η διατήρηση της επαφής  των αθλητών  με το αγωνιστικό μέρος του αθλήματος .
Διακρίναμε, όμως, στα μάτια τους τη δίψα για αγώνες, την απορία για την αναστολή ΜΟΝΟ του εσωτερικού αγωνιστικού προγράμματος και δεχθήκαμε από τους γονείς και τους προπονητές πολλαπλά συγχαρητήρια για την προσπάθειά μας αυτή.
Σήμερα  όλοι  ρωτούν  αν τελικά θα πραγματοποιηθεί το εσωτερικό αγωνιστικό πρόγραμμα, πότε θα αρχίσει, ποιοι αγώνες δεν θα γίνουν και με ποιους όρους.
Λύση πάντα υπάρχει.   Αρκεί όλοι μα όλοι ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΟΥΜΕ.

Πηγή: trivita


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προτάσεις Για Εσένα

Blogger Widgets