Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2012

Ο Παντελής Κασιδόκωστας διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμεςΤις τελευταίες μέρες έντονη είναι η φημολογία για επικείμενες ενδοπαραταξιακές εκλογές στο συνδυασμό του Γρηγόρη Κασιδόκωστα, εν όψει και της επικείμενης έκδοσης της γνωμοδότησης από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους.


Το όνομα του αδελφού του Δημάρχου Παντελή Κασιδόκωστα φέρεται να προτείνεται και μάλιστα να έχει και τη στήριξη και των δύο αντιδημάρχων Ηλέκτρας Τσιριγώτη και Δημήτρη Δαβάκη.

Σε επικοινωνία που είχε η πηγή μας με τον κ. Παντελή Κασιδόκωστα, διαψεύσθηκαν κατηγορηματικά από την πλευρά του όλα τα παραπάνω.

Η αίσθηση όμως που έμεινε από τη συνομιλία είναι ότι, αν κάτι τέτοιο θα του επροτείνετο από το συνδυασμό και προς χάριν της ενότητας της παράταξης, ενδεχομένως να γινόταν από την πλευρά του αποδεκτό.

Γενική πάντως είναι η ομολογία ότι ο Παντελής Κασιδόκωστας είναι πρόσωπο αγαπητό και ευρύτερης αποδοχής, αφού και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος έχει αναφερθεί πολύ θετικά σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.


Πηγή: vimaonline

Προτάσεις Για Εσένα

Blogger Widgets